1

(9 odpovědí, posláno do Český a slovenský překlad)

Existuje v současné době aspoň taková verze slovenského překladu, kde je slovensky část, kterou vidí uživatelé a česky ta, kterou vidí "vedení" fóra? Díky za info.

2

(10 odpovědí, posláno do Český a slovenský překlad)

Vyjadřoval jsem spíš s postupem, než s překladem.

3

Nějakou dobu jsem spolupracoval na překladu phpBB (ačkoli jsem pak přestal, ten projekt byl pro moje potřeby moc kolosální, v momentě, kdy jsem začal používat punBB, nějak spolupráce na phpBB vyšuměla), opravdu vím, jak se překládá fórum. Co se týče odpovědi, kterou jsem dostal (jiná struktura překladu, a pod.), přišla mi dostatečná. Netvrdím, že překlad je hrozný wink

4

Pohání je slovo z úplně jiným významem. Mohlo by být: Běží na PunBB, Pracuje pomocí PunBB, Postaveno na PunBB, Funguje na bázi PunBB, dokonce i Zpracovává je v tomhle kontextu lepší než pohání. Pokud by tu nebyl žádný uživatel, fórum by stagnovalo. Uživatelé "pohání" fórum. Je to jako tvrdit, že spojka pohání auto.

Interval návštěv

Metoda upzorňování

rozbalovací nabídka

A té dlouhé větě se nehodlám bavit, není česky.

Stále čekám na vysvětlení, proč testovací verze překladu nevyšla dříve, aby mohly být chyby už odladěné.

5

Proč nevyšla čeština dříve, než finální verze? Možná jste přesvědčeni o její absolutní dokonalosti a nepotřebě jejího betatestingu.

Tudy cesta nevede:
Toto fórum je nastaveno automaticky zjišťovat aktualizace a opravy pomocí servisu PunBB.
Pohání PunBB
Návštěvní interval
Metoda hlášení
rozevírací nabídka

Zobrazovat symbol bodu na začátku témat, který označí, kde uživatelé naposledy přispěli. (kam, napsoledy ma kapku jiny vyznam)

Povolit uživatelům sledovat témata (přijímat e-maily s příspěvky ke zvolenému témat).

To co tady vypisuji je výsledek tříminutového pohledu na překlad (převážně) administrace. Opravdu bylo vydání najednou s finální verzí správnou volbou?