Cherokee napsal:

Prosím o radu, jak nastavím, aby se nejnovější příspěvky zobrazily nejvýše. Děkuji.

http://punbb.er.cz/forum/topic478-razeni-prispevku.html

Má to nejaké nedostatky, ale je to v pohode. Používam aj ja. cool

2

(21 odpovědí, posláno do Test)

No neviem, ale osobne sa mi to s tým časom zdá ako nedostatok, lebo ak si ja ako užívateľ nastavím letný čas, tak sa posunie čas všetkých príspevkov o tú nešťastnú hodinu a to aj tých, ktoré v letnom čase pridané neboli. hmm

3

(21 odpovědí, posláno do Test)

čím to je, že tu ukazuje zimný čas? roll

4

(9 odpovědí, posláno do Modifikace, moduly, vzhledy,...)

vedeme napsal:
Grez napsal:

vedeme: Oni jsou chlapci na banánu trošku zmatení... wink

hmm...to ovšem neřeší mou potíž.....jen doufám, že se mi to podaří nějak rozlousknout....musím to stihnout do konce měsíce...uf...:o

Myslím, že o češtinu sa báť nemusíš. Tú si tam môžeš ľahko nahrať, ak by sa náhodou stratila. Stiahnuť sa dá aj samostatne na http://punbb.er.cz/czmirror/punbb-1.3-czech.zip rozbalíš, prenesieš na server do adresára lang a hotovo cool

Dakujem pekne. Pre ostatnych este doplnim, nezabudnut změnit atributy u prislusnych priecinkov na "777".

Chcel som premiestnit forum z www.domena.sk/forum do www.domena.sk subory som prekopiroval, zmenil config.php a nefunguje. Co som este opomenul? hmm

Vypisuje toto:

An error was encountered

Unable to write updates cache file to cache directory. Please make sure PHP has write access to the directory 'cache'.

The error occurred on line 389 in...

7

(3 odpovědí, posláno do Doplňky, opravy a aktualizace)

Ja mám tiež radenie príspevkov opačne (najnovší hore). A v tom bude problém. V praxi to znamená, že nemôžme odstrániť prvý príspevok, teda ten, ktorým sme začali tému. To by nebolo až také zlé, ale nie je možné odstrániť ani naposledy pridaný príspevok v téme (v našom prípade najvrchnejší), tam nám svieto odkaz "Odstrániť tému". A link je rovnaký, ako na  "Odstrániť "   u príspevku pridaného ako prvého v poradí ( v našom prípade najspodnejší) hmm

Príspevky medzi tým odstraňovať idú.

8

Mne sa zdá celkom postačujúce, keď sa po kliknutí na nick v príspevku zobrazí celý profil, v ktorom je okrem iného  i celé meno, ak si ho užívateľ zadal. smile

9

(1 odpovědí, posláno do Instalace, nastavení a migrace na PunBB)

Ako zakazat, aby nemohli moderatori menit/pridavat slova, pri ktorych sa pouzije cenzura? Na tomto fore to tak je a ja som nenasiel, kde im to takto nastavit, teda zakazat. V moderatorskom menu administracie na tomto fore polozka cenzura nie je, na mojom fore je.

10

Narazil som na zaujímavý problém. Ako moderátorovi, resp. administrátorovi mi nejde vymazať žiadny príspevok vo fóre. Ak kliknem na "odstrániť" v päte príspevku, odstráni sa mi celá téma. Ide o verziu fóra 1.3.2 a mám nastavené "Folder based (fancy)" ak by to s tým prípadne súviselo. Stretol sa už niekto s takým niečím?

Je to síce maličkosť, ale i tak... ako docielim, aby som namiesto

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs" dir="ltr">

mal

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="sk" lang="sk" dir="ltr">

?
Fórim som inštaloval v slovenčine a jazyk mám nastavený na slovenčinu.

Preco sa zle zobrazuje pevna medzera ?

obrazok

a v čom je rozdiel 1.3.1 oproti 1.3 ? oplatí sa ten prechod vôbec ? hmm

Vyriesil som to najednoduchsie ako sa dalo. Kedze som forum este len testoval, tak som ho jednoducho cele zmazal, vratane databazy a instaloval znovu. V tom jazyku to nebolo. V com to veru neviem, ale je mozne, ze som niekde nieco nechtiac pozmenil.

Pri snahe urobit zmeny v zakladnych vlastnostiach  fora v "Administrácia  » Nastavenie  » Základné" sa mi zobrazi informacia:

Notice: Undefined index: default_style in /3w/.../.../.../forum/admin/settings.php on line 47

Notice: Undefined index: sef in /3w/.../.../.../forum/admin/settings.php on line 49

a hlasenie fora

"Chybná požiadavka. Objekt, ktorý ste požadovali, nie je správny alebo je starý."

V PHP nie som az taky dobry, prosim poradi niekto? smile

16

(9 odpovědí, posláno do Český a slovenský překlad)

V suvislosti so slovenskym prekladom, ak by sa jednalo iba o prelozenie suborov ceskeho prekladu do slovenskeho, myslim, ze s tym by som vedel aj ja pomoct.
Este sa spytam, s instalaciami verzii 1.2.xx som nemal ziadny problem, tu uz mi to problem robi. Po zadani cesty k suboru install.php mi v hornej casti ukaze chybove hlasenie

Warning: glob copy eval() has been disabled for security reasons in /3w/.../punbb/include/functions.php on line 974

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /3w/.../punbb/include/functions.php on line 974

a ak aj pokracujem dalej a vyplnim vsetky udaje o databaze atd. tak potom sa dostanem iba na

An error was encountered

Nikto sa s takym niecim este nestretol? hmm