1

Téma: Hodnocení příspěvku - existuje něco ?

Zdravím,

jsem tu novej takže sorry jestli píšu do špatnyho tematu...

Naistaloval sem si verzy 1.3 a a ted zjisštuji jaky doplnky jsou na netu... vesmes hodně toho je na verzy 1.2 a předělání na 1.3 by asi byl problem.. i když jak kdy.

Tak bych se chtel zeptat jestli existuje něco kde by se daly hodnotit přispěvky jednotlivých uživatelu, neco jako je na diskuzích novinky.cz např.

Pokud ne budu si to muset nějak do toho zabudovat sám... nová tabulka v db do ktrý by se nacítaly body jednotlivým uživatelum za jejich příspěvky atd..

dik za info L.

2

Re: Hodnocení příspěvku - existuje něco ?

Doplňky na verzi 1.3 jsou v současné době ve vývoji. Jejich přehled je vidět na http://punbb.informer.com/wiki/punbb13/ … extensions

Z připravovaných doplňků je obdobná například pun_karma - http://punbb.informer.com/wiki/punbb13/pun_karma - ta slouží ne k hodnocení příspěvků, ale uživatelů...

Oficiální zástupce české a slovenské podpory PunBB, aneb jsme tu pro Vás...

3

Super, juknu na to třeba mi to bude vyhovovat... na hodnoceni prispevku si zkusim neco udělat sám... clovek se musí v tom kodu trochu naucit orientovat... abych moh pouzit ty tříy a funkce co tam již sou (ukladani select z db redirect apod).

nějaky help pro rychlejší pochopení kodu asi neni co.. jen komentaře v kodu...

4

Logi napsal:

Super, juknu na to třeba mi to bude vyhovovat... na hodnoceni prispevku si zkusim neco udělat sám... clovek se musí v tom kodu trochu naucit orientovat... abych moh pouzit ty tříy a funkce co tam již sou (ukladani select z db redirect apod). nějaky help pro rychlejší pochopení kodu asi neni co.. jen komentaře v kodu...

Našel jsi nějaké to rozšíření? Také by se mi šiklo, nemohu stáhnout ani to pun_karma z jejich offiko stránek, pokud jej máš prosím o jeho upload. Předem díkes

Nezapomínej na funkci "search". I google věděl, že se na tom dá vydělat... smile