1

Téma: Unable to fetch ....

Zdrawím,
když cu na forku cokoliv udělat tak mi to napíše hlášku Unable to fetch ...
při registrování nového uživatele: Unable to create user
při přihlášení: Unable to fetch user info
při otevření topicu pod hostem: Unable to fetch post info

Chyby mi to začlo psát, když jsem si nainstalloval novou verzi 1.3 a ta se mi nelíbila, tak jsem jí smazal a nahrál starou kopii verze 1.2. Bohužel se mi stalo, že se mi smazala i některá slova (v některém topicu jsem zjistil že jsem při updatování měl udělat jeden bod navíc), mohlo by se to nějak vrátit, aby tam ty všechna slova byly,nebo to musím manulně přepsat? Zapnul jsem tam i ten příkaz na bugy, ale z toho jsem nic moc nevyčetl.

stránky fora jsou: http://la2-avalon.phorum.cz/

Doufám, že mi někdo pomůže sad

2

Re: Unable to fetch ....

Tak potom to je jasné s úpravou na 1.3 dochází i k úpravě databáze, takže ta nyní nesedí... Bohužel proto nemám řešení. Buď reinstalovat znovu 1.2 (a využít zálohy, pokud nějaká je - s příspěvky atd. ještě z verze 1.2) nebo reinstalovat a ručně doplnit nebo to nejjednodušší, přejít na verzi 1.3 (nevím, co se na ní nelíbylo, ale můžeš si ji nastylovat podle sebe a vše ostatní umí lépe než 1.2)

Oficiální zástupce české a slovenské podpory PunBB, aneb jsme tu pro Vás...

3

Při tomhle to píše, že to mám updatovat:
<?php

$db_type = 'mysql';
$db_host = 'mysql.phorum.cz';
$db_name = 'ph_la2_avalon';
$db_username = 'ph_la2_avalon';
$db_password = '*****';
$db_prefix = '';

$cookie_name = 'punbb_cookie';
$cookie_domain = '';
$cookie_path = '/';
$cookie_secure = 0;
$cookie_seed = '0a063710';

define('PUN', 1);

Při manuální změně podle vzoru installace  mi to napíše že je špatně nakonfigurován config

<?php

$db_type = 'mysql';
$db_host = 'mysql.phorum.cz';
$db_name = 'ph_la2_avalon';
$db_username = 'ph_la2_avalon';
$db_password = '******';
$db_prefix = '';
$p_connect = false;

$cookie_name = 'punbb_cookie';
$cookie_domain = '';
$cookie_path = '/';
$cookie_secure = 0;
$cookie_seed = '0a063710';

define('PUN', 1);

Naposledy upravil: Oneteil (13.4.2009 21:01:51)

4

Tak jsem se po domluvě na ICQ rozhodnul že to updatuju zpátky na tu verzi 1.3 big_smile Při změnách verzí jsem se nijak nehrabal v databázi. jen jsem to nechal updatovat pomocí "db_update" bohužel při zpátečním nahrání na 1.3 mě to nece pustit dál a píšou mi že mám updatovat databázi, a pak mě to odkáže na "db_update", kde mi to zase píše že databáze byla updatováná. I když vymažu všechno ze složky cache tak mi to píše to samý. Config.php je nahraný z db 1.2 ale  manuální editaci po vzoru instalace na forku stále píše jedno a to samý ... Zkoušel jsem znova nainstallovat forko verzi 1.3 ale napsalo mi to zase chybu.

Naposledy upravil: Oneteil (13.4.2009 22:35:37)

5

Nevím čím to je. Doporučuji proto znovu nainstalovat PunBB 1.3 - soubory překopírovat (config.php smazat), smazat databázi (předtím si udělat zálohu/export celé databáze, především tabulek forums, posts, users,...). Po nové instalaci 1.3 importovat např. přes phpmyadmina data do daných tabulek (pouze data bez struktury).

Oficiální zástupce české a slovenské podpory PunBB, aneb jsme tu pro Vás...

6

Instead of: shelling out lots of money for new golf balls

Try: Buying used golf balls instead. You’ll find discount golf clubs, reconditioned balls from major makers like Callaway, Nike, TaylorMade, Titleist and more, at a savings of up to 40% off the new prices. You won’t be able to tell the difference, and the savings will add up quickly. ishiner