1

Téma: Presný návod jak na Vzhledy

Ahoj vím že to tu někde je ale nikde to není dost přesné abych to pochopil i já hmm takže se omlouvám že zakládám dalsi téma ale to co bylo v ostatních mi nijak nepomohlo....

Otázka tedy zní: Jak mam vložit na stránky stáhlý vzhled

Všude bylo jen abych to nakopíroval do určitých složek dobře ale kde ty složky najdu??? v administraci fora nic ani v celém poítači nic takže se tedy ptám Mám stahlý vzhled Dark Oxygen rozbalil jsem ho ale co ted?? kam ho mám vložit?

Naposledy upravil: EncAngel (24.3.2010 20:56:49)

2

Re: Presný návod jak na Vzhledy

1. Nakopírovat do fóra do složky /style (tedy bude například jako složka /style/DarkOxygen/ ) např pomocí FTP

2. Administrace > Nastavení > Výchozí vzhled (změnit na požadovaný - tedy DarkOxygen)

Možná, že uvidíte stále starý vzhled, ale to je tím, že máte ten původní nastaven jako výchozí ve vašem profilu (ostatní už vidí nový vzhled), stačí tedy změnit nastavení i v profilu (Profil>Nastavení>Dostupné styly)

Hotovo ;-)

Oficiální zástupce české a slovenské podpory PunBB, aneb jsme tu pro Vás...

3

No takže sem se zadrhl u prvního kroku když sem nainstaloval FTP hodilo mi to nakonci 2 chyby.... dal sem ignorovat...

Poté jsem otevřel zadal jsem nový web kde jsem zadal adresu,jméno,heslo meho uctu zde kde jsem zakladatel webu ale moje heslo je prý špatné sad  Zkousel sem vsechno mozne a nic a heslo dávám správne kde je chyba?? sad pomoc!

4

Tohle musíte vyřešit s poskytovatelem hostingu, který by Vám říci, jakým způsobem se můžete správně přes FTP připojit k Vašemu účtu...

Oficiální zástupce české a slovenské podpory PunBB, aneb jsme tu pro Vás...