1

Téma: iLbianco styl

Ahoj, najde se tu někdo, kdo zvládne ořezat tento vzhled ? S css si vůbec nerozumím. V tomto vzhledu je forum umístěno ve středu stránky, chtěl bych ta prázdná místa oříznout.

Díky,
Bailo

2

Re: iLbianco styl

Jako dát na celou stránku? A jaký styl? Prosím url na download...

3

Re: iLbianco styl

chci dat forum do iframe ... chtel bych jen ten stred :-)

odkaz:
http://www.esnips.com/doc/da5f1203-8050 … bbtheme1.3

4

Re: iLbianco styl

skutečně se tu nenajde nikdo, kdo by mi s tím mohl pomoci ?

5

Re: iLbianco styl

Můžete provést pro vycentrování např. tuto úpravu v iLbianco.css (řádek 124-154):

/*************************************************************
B - GLOBAL STYLES
**************************************************************/

/* General Layout
-------------------------------------------------------------*/

.brd {
    padding: 1.3em 2em;
    margin: 0 auto;
    width: 710px;
    }

#brd-redirect, #brd-maint, #brd-util {
    float: left;
    width: 710px;
    position: absolute;
    }

.brd-page { /* Confines clearing behaviour within forum wrapper */
    float: left;
    width: 710px;
    position: absolute;
top:29px;
background-color:#FFFFFF;
background-image:url(img/wrap_bg.gif);
background-position:top center;
background-repeat:no-repeat;
background-attachment:no-fixed;
border:0;
}

6

Re: iLbianco styl

perfektní! moc děkuji. Šlo by ještě vytáhnout název fóra nahoru, do wrap_bg.gif ? Tak aby šedé pole s menu začínalo pod tím backgroundem ?

/*************************************************************
D - COMMON INTERFACE ELEMENTS
**************************************************************/

/* Logo and Tagline
-------------------------------------------------------------*/

#brd-head {
    padding-bottom: 0.75em;
    padding-top: 1em;
    }

#brd-title {
    padding-bottom: 0;
    padding-top:10px;
    }

... zkoušel jsem to zde, vytáhnu to trochu nahoru, ale jen pod background. Díky.

7

Re: iLbianco styl

Aby to sedělo musí se upravit obrázek pozadí (background) a odstranit top:29px; ve výše uvedeném (obrázek pozadí se musí ovšem také o 29px ze zhora zkrátit - poté to bude v grafice sedět)