1

Téma: reklamní lišta ?

Poraďte mi prosim jak mam udělat aby v každém okně se mi zobrazovala reklamní lišta .. nebo aspoň v indexu .. nevim jak nato.. předem díky

2

Re: reklamní lišta ?

Zkuste to vložit do horní části někam do části body v tpl souborech nalézajících se v include/template/

Oficiální zástupce české a slovenské podpory PunBB, aneb jsme tu pro Vás...

3

Re: reklamní lišta ?

ono to funguje !! big_smile díky moc

4

Re: reklamní lišta ?

Já jsem to vložil na začátek souboru "header.php" a funguje to pak na vsech stránkách fóra.

5

Re: reklamní lišta ?

reklamnu listu vlozte do main.tpl a mate po problemoch

6

Re: reklamní lišta ?

ještě pořešit, aby se to zobrazovalo jen některým skupinám smile

Tou hlavou nesmíš mlátit do zdi každej den!

7 Naposledy upravil: Gaston (1.12.2008 09:43:33)

Re: reklamní lišta ?

midiof(f) napsal:

reklamnu listu vlozte do main.tpl a mate po problemoch

                        yaarar klan web PunBB

Lze nějak vložit PHP kód do souboru main.tpl? Přešel jsem na verzi 1.3 a potýkám se s vložením povinné reklamy... Ve verzi 1.2 jsem to měl přes "include "../paticka.php";" ve footer.php, ale verze 1.3 se chová trochu jinak z pohledu stylů. Pokud do main.tpl vložím text nebo html kód, zobrazuje se to, co chci, ale chtěl bych to přes PHP, protože se patička zobrazuje i jinde na webu...
Doufám, že jsem se do toho moc nezamotal...:cool:
Díky.

8 Naposledy upravil: Gaston (1.12.2008 09:39:26)

Re: reklamní lišta ?

Tak jsem zase kousek pokročil... Do souboru main.tpl lze vložit php pomocí:

<pun_include "*"> u verze 1.2.*
<!-- forum_include "<MY_FILE.php>" --> u verze 1.3.*

Na co jsem nemohl delší dobu přijít je to, že PHP kód musí být ve složce /include/user - podrobnosti viz. http://punbb.informer.com/forums/topic/ … -template/ a http://punbb.informer.com/docs/faq.html#faq3_4. smile Teď se opět budu muset poprat se styly a formátováním.

P.S. Když už nikdo neví a není koho se zeptat, je potřeba nahlédnout do dokumentace... cool

9

Re: reklamní lišta ?

Tak už jsem to kompletně vyřešil - tedy jak umístění reklamy na Webzdarma, tak i CSS a formátování obecně. Vložil jsem to do main.tpl, což je asi korektnější způsob, než zásah do kódu:

<style>
#paticka {
    width: auto;
    text-align: center;
    padding: 5 0 5 0;
    margin: 0px auto 0px auto;
}
#paticka table, #paticka td{
    width: auto;
        text-align: center;
    border: none;
    margin: 0px auto 0px auto;
    padding: 0;
    table-layout: auto;
}

</style>

<div id="paticka">
  <!-- forum_include "paticka.php" -->
</div>

Hlavně to "table-layout: auto;" - původní hodnota z CSS fóra "table-layout: fixed;" dělala problémy IE... smile Výsledek můžete posoudit na mém webu.

Třeba se vám moje "bádání" bude někomu hodit...