1

Téma: Anti-Spam

Pěkný večer, prosím o pomoc proti spamerům. Našel jsem tu na fóru pár nefunkčních linků a nejaký anticheat.er.cz, který nefunguje ( jestli ho tedy používám správně ). Nevítě nekdo prosím pěkně o nějaké vzchytávce, která mi pomůže se takovejch mezulánů zbavit ?

2

Re: Anti-Spam

Hezký den,
jakou verzi punBB používáte?

U 1.4.1 sice existují nástroje, jak spamu čelit, avšak obtěžují i běžné uživatele. Proto tomu čelím tak, že jsem změnil práva výchozí skupiny, do které se uživatel začlení po registraci na prosté čtení bez možnosti psát. Kdo to myslí vážně, ozve se mi po registraci e-mailem a já ho lehce přeřadím do skupiny s vyššími právy. Denně takto odfiltruji na 250 spambotů.

MoNaKo - MOdelařina NA KOleně s diskuzí na PunBB 1.4.4

3

Našel jsem tu na fóru pár nefunkčních linků a nejaký anticheat.er.cz, který nefunguje ( jestli ho tedy používám správně ). Nevítě nekdo prosím pěkně o nějaké vzchytávce, která mi pomůže se takovejch mezulánů zbavit ????

If you are looking for fast success in microsoft exam exams then join today to explore complete microsoft dumps mcse course and pass principiacollege certification on first try. A person can chose www.hood.edu

4

Stále aplikuji výše popsanou metodu. Je to pro všechny méně otravné, než při odesílání každého příspěvku opisovat nějaký shluk nečitelných písmen a čísel.

MoNaKo - MOdelařina NA KOleně s diskuzí na PunBB 1.4.4