1

Téma: nejde vymazať príspevok

Narazil som na zaujímavý problém. Ako moderátorovi, resp. administrátorovi mi nejde vymazať žiadny príspevok vo fóre. Ak kliknem na "odstrániť" v päte príspevku, odstráni sa mi celá téma. Ide o verziu fóra 1.3.2 a mám nastavené "Folder based (fancy)" ak by to s tým prípadne súviselo. Stretol sa už niekto s takým niečím?

2

Re: nejde vymazať príspevok

Standardně se to takto chová, když odstraňuješ první příspěvek v tématu (v mém případě poslední, protože mám obrácené řazení - ale stejně je to zvláštní). Zkoušel jsi třeba odstranit nějaký "prostřední" příspěvek?

Nejdřív přicházejí úsměvy, potom lži. Poslední je střelba.
Roland Deschain z Gileadu

3

Re: nejde vymazať príspevok

Ja mám tiež radenie príspevkov opačne (najnovší hore). A v tom bude problém. V praxi to znamená, že nemôžme odstrániť prvý príspevok, teda ten, ktorým sme začali tému. To by nebolo až také zlé, ale nie je možné odstrániť ani naposledy pridaný príspevok v téme (v našom prípade najvrchnejší), tam nám svieto odkaz "Odstrániť tému". A link je rovnaký, ako na  "Odstrániť "   u príspevku pridaného ako prvého v poradí ( v našom prípade najspodnejší) hmm

Príspevky medzi tým odstraňovať idú.

4 Naposledy upravil: MK (14.2.2009 20:45:31)

Re: nejde vymazať príspevok

Vyzkoušel jsem to fyzicky na 1.3.2 a téma mi jde odstranit jak prvním, tak posledním příspěvkem. Prostřední příspěvky odstraní jen samy sebe. Odkaz je stejný a odkazuje na první (v našem případě nejstarší příspěvek) - souhlas. V tom případě to vypadá, že v nám nepůjde smazat nejnovější příspěvek.

Nejdřív přicházejí úsměvy, potom lži. Poslední je střelba.
Roland Deschain z Gileadu

5

Re: nejde vymazať príspevok

Super, juknu na to třeba mi to bude vyhovovat... na hodnoceni prispevku si zkusim neco udělat sám... clovek se musí v tom kodu trochu naucit orientovat... abych moh pouzit ty tříy a funkce co tam již sou (ukladani select z db redirect apod). nějaky help pro rychlejší pochopení kodu asi neni co.. jen komentaře v kodu...

You can check out our latest 400-101 and testking exams written by our Testking.net to help you pass Miami International University of Art & Design.